Preloader
  • Sektörde 35. Yıl
  • Ostim Sanayi Sitesi 1202/1 Cadde No:12 ANKARA / TÜRKİYE

Adresimiz

Ostim Sanayi Sitesi 1202/1 Cadde No:12 ANKARA / TÜRKİYE

Telefon Numaralarımız

+90 312 354 81 42

+90 541 794 31 17

E-mail Adresimiz

info@berismakina.com.tr

Kombine Kanal Açma Aracı Fiyatları

Kanal açma araçları günümüzde pek çok farklı alanda kullanılan alt yapı sistemlerinin vazgeçilmezlerinden birisidir. Kombine kanal açma araçları talep edilen özel ekipmanlar ile entegre edilerek birbirinden farklı özelliklerin bir arada yer aldığı araçlardır. Bu araçlar ile alt yapı sistemlerinde meydana gelen sorunları kısa süre içinde çözüme kavuşturmak mümkündür. Profesyonel şekilde destek almak ve kombine kanal açma araçlarından bu şeklide faydalanmak pek çok konuda avantaj sağlamaktadır.

Bu araçlarda bulunan özel ekipmanlar ve donanımlar ile güçlü emiş gücüne sahip olan pompa motorları bir araya gelerek alt yapı sistemlerinde olası tıkanmaları kısa süre içinde ortadan kaldırmaktadır. Tıkanmalar böylece çok daha kolay şekilde açılarak olması gerektiği şekilde normal akış seyri geri kazandırılmaktadır. Böylece kombine kanal açma araçları pek çok konuda profesyonel şekilde işlem yapmak için olması gerektiği şekilde işlem sunmaya devam etmektedir.

Kombine kanal açma araçları sahip oldukları hacimlere ve teknik özelliklere göre fiyatları değişkenlik göstermektedir. Bu araçlar alt yapı sistemlerinde meydana gelen tıkanmalar için vazgeçilmezler arasında yer almaktadır. Profesyonel bir şekilde çözüm sunmak alt yapı sistemlerinde var olan tıkanmaların önüne geçmek için kombine kanal açma araçları kullanılmaktadır.

Altyapı da var olan bu tıkanmalar kısa süre içinde çözüme kavuşturulması oldukça önemlidir. Tıkanmaların devam etmesi cadde ve yaşam alanlarına atık suların taşması ile son bulur. Bu da istenmeyen bir durumdur. Bu durumlarla karşı karşıya kalmamak adına alt yapı sistemlerinde düzenli bakım şarttır. Düzenli şekilde bakıl yapıldığı zaman var olan katı maddeler logar kapakları açılarak temizlenmektedir. Böylece biriken katı cisimler düzenli aralıklarla temizlendiği için tıkanmalar en az seviyede olacaktır.

Bu bağlamda alt yapı sistemlerinde bakım yapmamak kısa süre sonra büyük tıkanmaları da beraberinde getirecektir. Kombine kanal açma araçlarımız ile bizler alt yapı sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturarak sizlere çok daha yaşanılabilir bir alan sunmak için çalışmalar yürütmekteyiz. Planladığımız işlem ve hizmetlerin eksiksiz şekilde devam etmesi için kadromuzda uzman teknisyen arkadaşlar ile çalışmaktayız. Bu da çok daha kaliteli ve güvenli hizmet anlamına gelmekte firmamızı iyi yerlere taşımaktadır.

Kombine Araç Özellikleri

Kombine araç alt yapı sistemlerinde meydana gelen tıkanıklıklar şehirlerin hızlı şekilde büyümesi ile her geçen gün çok daha fazla olmaktadır. Yaşanan tıkanmalar kısa süre içinde çözüme kavuşturulması gerekmektedir. Profesyonel bir şeklide yapılan bu alt yapı bakım ve tıkanıklık açma işlemleri ancak alanında uzman profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. Kombine araç özellikleri işte tam da bu noktada önem arz etmektedir. Kombine araçlar müşterilerin talepleri doğrultusunda en iyi hizmeti ortaya koyarak üstün emiş gücü ile oldukça kaliteli bir şekilde hizmeti müşteri ile buluşturmaktadır. Kombine araçlar bu bağlamda pek çok kesim için büyük önem taşımaktadır.

Bu araçların geniş tank hacimleri üstün emiş güçleri ve olağan üstü tazyikli su fışkırtma güçleri ile tıkanmaya sebep olan katı atıkları kısa süre içinde parçalayarak profesyonel bir şekilde çözüme kavuşturmaktadır. Kombine araçlar sıradan vidanjör araçlarının çok daha gelişmiş olan versiyonlarıdır. Bu araçlar firmalara özel olarak talep edilen hizmetler ön planda olacak şekilde imal edilmektedir. Yani firma en çok hangi alanda hizmet sunuyorsa o alana yatkın şekilde araç imal edilerek profesyonel bir şekilde faydalanması sağlanmaktadır. Kombine araçlar günümüzde bu şekilde oldukça yaygın kullanılan alt yapı sistemlerinin vazgeçilmez bir parçaları konumundadır.

Kombine araçlar hem kanal yıkama, hem de atıkların kısa sürede ortadan kaldırılmasına yönelik olarak geliştirilmiş özel donanımlı araçlardır. Bu araçlarda birbirinden farklı sistemler hizmet etmektedir. Böylece tek bir araç ile yüksek basınçlı su sistemi ve emiş gücü bir arada barındırılabilmektedir.

Hat içinde tıkanan atıklar kısa süre içinde yüksek basınç yardımı ile parçalanarak rögar bacalarına sürüklenmesi ve oradan da tahliye edilmesi amaçlanmaktadır. Alt yapı sistemlerinde yer alan bu katı atıkların temizlenmesi ve oldukça profesyonel bir şekilde yapılmaktadır. Bizler alt yapı bakımı ve alt yapı sistemlerinde meydana gelen tıkanmaları kısa süre içinde çözüme kavuşturmak üzere hizmet veren bir firma olarak bu alanda talep ettiğiniz hizmetleri kısa süre içinde etkili bir biçimde çözüme ulaştırmaktayız.

Sizi Arayalım

Telefon numaranızı bırakın, sizi arayalım.