Preloader
  • Sektörde 35. Yıl
  • Ostim Sanayi Sitesi 1202/1 Cadde No:12 ANKARA / TÜRKİYE

Adresimiz

Ostim Sanayi Sitesi 1202/1 Cadde No:12 ANKARA / TÜRKİYE

Telefon Numaralarımız

+90 312 354 81 42

+90 541 794 31 17

E-mail Adresimiz

info@berismakina.com.tr

Vakumlu Vidanjör

Vidanjörler şehir sistemlerinde yer alan tıkanıklıkları açmak üzere geliştirilen alt yapı sistemlerinin vazgeçilmez aktörleri arasında yer alan araçlardır. Vidanjör araçlarının vakum gücü aynı zamanda kanalizasyon çukurunda yer alan tıkanıklıkları kısa sürede açmak için etkilidir. Vakumlu vidanjörler profesyonel bir şekilde çukurdaki tıkanıklığa engel olan unsurları güçlü vakum etkisi ile emerek kanalizasyon çukurlarının açılmasını sağlamaktadır.

Böylece vakumlu vidanjörler gerek kullanım açısından gerekse günlük yaşamda üstlendikleri görev açısından büyük bir anlam ifade etmektedir. Vidanjörler kanalizasyon ve foseptik çukurlarında yer alan atıkları hızlı şekilde tank haznesine çeken ve bunu yine aynı kanal içerisine ya da farklı bir alana boşaltarak kanalizasyonda tıkanıklığa sebep olan unsurların ortadan kalkmasını sağlayan özel araçlardır. Kanalizasyonların yağmursuyu, insan faktörlü atık ve benzeri şeyler sebebiyle tıkandığını biliyoruz.

Doğal afetler sonucunda ortaya çıkan çamur ve taş, pet şişe gibi unsurların kısa süre içinde birikmesi ve bu birikinti ile beraber tıkanıklığın ortaya çıkması çok sık rastlanan bir durumdur. Ancak tıkanıklığın temel sebeplerine baktığımızda çoğunlukla insan faktöründen dolayı ortaya çıktığı gözlemlenmektedir. İnsanlar tuvaletlerden attıkları erimeye karşı dirençli olan atık maddeler sebebiyle kanalizasyon sistemlerinde tıkanıklığa sebebiyet vermektedirler.

Özellikle alt yapı sistemleri gibi ciddi anlamda büyük bir risk ve sorun ile karşı karşıya olan sistemler için vakumlu vidanjör hizmetleri günümüzde büyük ölçüde bir önemli yere sahiptir. Vakumlu vidanjörler günlük yaşamımızda pek çok konuda farklı şekillerde ön plana çıkan özel ekipmanlar arasında yer almaktadır. Bizler de firma olarak teknolojik alt yapıya sahip olup bu konuda sizlere en üstün şekilde hizmet sunmak için çalışmalar yürütmekteyiz.

Profesyonel anlamda hizmet sunmak müşterilerimizdeki memnuniyet duygusunu geliştirmek için her zaman bizler sizlere destek vermekteyiz. Sizler de vakumlu vidanjör konusunda profesyonel ekipmanlar ve ekiplerle çalışmak isterseniz hemen firmamızla irtibata geçerek bu alanda en deneyimli teknik personellerden üstün hizmeti hemen anında bulabilirsiniz. Vakumlu vidanjör araçlarımız ile sizlere her zaman zorlu koşullarda hizmet sağlamak için çalışmaktayız.

Böylece bu bileşenler sorunsuz şekilde bir araya gelerek alt yapı sistemlerinde büyük bir görevi tamamlamış olurlar. Vidanjörlerin günümüzde birbirinden farklı alanlarda kullanılması için farklı tiplerde bulunur. Büyük ya da küçük olmak üzere türleri bulunan vidanjörler, farklı güç ve tank büyüklüklerine sahiptir. Böylece yapacakları iş konusunda da kendi içinde ayrılan vidanjörler ihtiyaca göre araç gönderilerek talep edilen hizmetin en iyi şekilde verilmesi sağlanır.

Vidanjör ekipmanları birbirleri ile stabil şekilde çalışması gereken ekipmanlardır. Tank büyüklüğüne göre değişkenlik gösteren vidanjör ekipmanları tankların büyümesi neticesinde vakum değerlerinde de değişiklik göstermesi gerekmektedir. Tank sisteminde yaşanan büyüme paralel olarak diğer tüm ekipmanlara da yansımaktadır.

Bu yüzden imalat sürecinde tank büyüklükleri dikkate alınarak tüm bu değişiklikler yapılması gerekmektedir. Vidanjör ekipmanlarının doğru şekilde işleyebilmesi ve tam kapasite ile çalışabilmesi için foseptik çukuru temizleme ya da kanal açma işlemleri konusunda deneyimli olan teknik personellere de büyük iş düşmektedir. Teknisyenlerin deneyim sahibi olması bu araçlardan çok daha iyi şekilde cevap almak ile doğrudan ilişkilidir. Bu bağlamda vidanjör ekipmanları profesyonel bir şekilde kullanılarak kanallar açılabilir.

Sizi Arayalım

Telefon numaranızı bırakın, sizi arayalım.