Preloader
  • Sektörde 35. Yıl
  • Ostim Sanayi Sitesi 1202/1 Cadde No:12 ANKARA / TÜRKİYE

Adresimiz

Ostim Sanayi Sitesi 1202/1 Cadde No:12 ANKARA / TÜRKİYE

Telefon Numaralarımız

+90 312 354 81 42

+90 541 794 31 17

E-mail Adresimiz

info@berismakina.com.tr

Vidanjör Ekipmanları

Vidanjörlerin sağlıklı şekilde çalışabilmesi ve görevini yerine getirebilmesi için öncelikle bir takım ekipmanları stabil şekilde çalıştırması lazım.

Kanalizasyon sistemlerinde lağım çukurlarında oluşan tıkanıklıkları açmak için kullanılan vidanjör araçları günümüzde oldukça fazla talep görüyor.

Özellikle son yıllarda kentleşmede yaşanan artış ile birlikte alt yapı sistemlerinde tıkanmalar artmış ve vidanjör araçları ile bu tıkanıklıklar giderilmeye çalışılmıştır.

Vidanjörler genel olarak foseptik kuyularında biriken insani atıkları ve kanal sistemlerindeki tıkanıklıkları gidermek için kullanılan cihazlardır.

Vidanjör ekipmanları nelerdir sorusuna ise cevap olarak; emme borusu, emişi sağlayan pompa, atıkları kısa süre haznesinde tutmaya yarayan tank gibi temel ekipmanlar sayesinde vidanjörler görevlerini sorunsuz şekilde yapmaktadırlar.

Vidanjör araçlarının üstün emme gücü sayesinde kanalizasyon sistemleri adeta bir elektrikli süpürge gibi emilerek tıkanıklıklar kısa süre içinde ortadan kaldırılır ve kanalizasyon sisteminin olağan akış seyri geri kazanılmış olur. Vidanjör ekipmanları birbirinden farklı ve her birinin ayrı görevleri vardır.

Sizi Arayalım

Telefon numaranızı bırakın, sizi arayalım.