Preloader
  • Sektörde 35. Yıl
  • Ostim Sanayi Sitesi 1202/1 Cadde No:12 ANKARA / TÜRKİYE

Adresimiz

Ostim Sanayi Sitesi 1202/1 Cadde No:12 ANKARA / TÜRKİYE

Telefon Numaralarımız

+90 312 354 81 42

+90 541 794 31 17

E-mail Adresimiz

info@berismakina.com.tr

Vidanjör Parçaları

Vidanjörler genel olarak vakumlama sistemi, tank ve emme borusu olarak sıralanabilir. Vidanjörler römork şeklinde olabileceği gibi araç üzerine entegre vaziyette de bulunabilir. En çok kullanılan ve tercih edilen sistem araç üzerine monte edilmiş ve tüm bileşenlerin rahat şekilde kullanıma uygun sunulan vidanjör sistemleridir. Bu araçlar genellikle kent merkezlerinde, çok sık tıkanma olan alanlarda hizmet vermektedir. Vidanjör sistemleri pompa büyüklüklerine göre değişiklik gösteren özel ürünlerdir. Bu araçlar insan kaynaklı oluşan atıklar ile tıkanan kanal sistemlerini açmak için çalışmaktadır.

Profesyonel bir şeklide hizmet için üretilen bu araçlar, ancak deneyimli ve bu alanda bilgi sahibi profesyonel firmalar tarafından başarılı bir şekilde hizmet verilebilmektedir. Vidanjör parçalarının birbirleri ile tam uyumlu şekilde çalışması alt yapı sistemlerindeki sorunları kısa sürede ortadan kaldıracağı gibi, sorunların ciddi boyutlarda olması da büyük sıkıntıları beraberinde getirecektir. Bu bağlamda vidanjör parçalarının uyumlu çalışması ve birbirlerine tam entegre olmaları yapılacak olan işin akıbeti ve verimliliği açısından da büyük önem taşımaktadır.

Vidanjörler alt yapı sistemlerinde meydana gelen sorunları kısa süre içinde ortadan kaldırmaya yarayan araçlardır. Bu araçların kullanım türlerine göre farklı şekilleri olsa da günlük yaşamda en çok tercih edilen kombine araçlardır. Bu araçlar pek çok özelliği bünyesinde barındırmakta ve bu bağlamda profesyonel bir şekilde hizmet vermektedir. Vidanjörlerin başka bir türü ise küçük olan tank hacminin oldukça küçük olduğu vidanjör türleridir.

Bu vidanjörlerin emme ve vakumlama güçleri nispeten çok daha azdır fakat bu vidanjörler profesyonel bir şekilde hizmet kalitesini koruyarak dar sokaklarda üstün başarı gösterir. Yoğun araç trafiğinin olduğu alanlarda küçük vidanjörlerin önemi çok daha ortaya çıkmaktadır. Vidanjör araçlarının kullanım alanlarına göre parça konusunda farklı emme kuvvetine sahip ekipmanlar tercih edilebilmektedir. Ancak standart bir vidanjör sisteminde emme borusu, emme pompası ve tank gibi değişmeyen parçalar bulunmaktadır. Bu parçalar kanalizasyon sistemlerinde yer alan tıkanıklıkları kısa süre içinde ortadan kaldırmak için özenli olarak bir araya getirilmiştir.

Sizi Arayalım

Telefon numaranızı bırakın, sizi arayalım.